Manegelessen.
Ontdek het uitzicht vanuit het zadel

Bij manege Boekweitakkers worden er manegelessen gegeven voor jong en oud. Ook wanneer u nog nooit op een pony of paard heeft gezeten, kun u bij manege Boekweitakkers leren paardrijden. U zult dan eerst een periode in uw eentje les krijgen, totdat u uw pony of paard onder controle heeft. Daarna kunt u in een groepsles mee gaan rijden.

De manegelessen worden gegeven onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructrie. Tijdens onze lessen wordt er gelet op de houding van de ruiters en amazones en het geven van de hulpen. Tijdens de lessen is er natuurlijk ook tijd voor leuke dingen; zo worden er spelletjes gedaan met de pony's en wordt er over balkjes gedraafd.
De manegelessen zijn uitermate geschikt om de basis van het paardrijden goed onder de knie te krijgen, niet alleen voor de dressuur maar ook voor het springen.
Ook hebben wij de mogelijkheid om leasepaarden en pony's aan te bieden, zodat u als ruiter vaker in de week kunt gaan rijden.
Tevens bestaat er ook de mogelijkheid om privelessen te nemen.


Leren paardrijden is het leukste dat er is. U bent echter nooit uitgeleerd.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben op het gebied van paardrijlessen voor pony of paard? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk en met een eerlijk advies te woord.

Manege Boekweitakkers